INTREBARI FRECVENTE

ESTI LA PRIMA REZERVARE LA O PARTIDA DE PAINTBALL? AI INTREBARI DESPRE ACEST JOC?

Jocul de PAINTBALL are o excelenta caracteristica recreativa si o raspandire globala, fiind practicata de milioane de jucatori, atat in terenuri indoor cat si in conditii exterioare. Jocul de baza este TEAM DEATHMATCH, scenariu in care jucatorii din cele doua echipe implicate in joc incearca sa se elimine reciproc. Regulile de joc pot varia in functie de scenariile ales de participanti. Mai jos am ales special pentru tine o serie de intrebari care sunt mai importante pentru cei care doresc sa joace paintball pentru prima data. Daca nelamurirea ta nu se afla in lista de mai jos, SUNA si discutam pe larg despre ce te intereseaza.


 

 

ESTE O ACTIVITATE DUREROASA SAU PERICULOASA?


NU, NU, NU...DE O MIE DE ORI NU. Daca vei viziona galeria de imagini de pe pagina de Facebook vei vedea foarte multi copii cu varsta de 12 ani care joaca linistiti paintball, antrenati de scenariile tematice care le punem la dispozitia lor. Deci...


 

 

DE CE AI NEVOIE PENTRU JOC?


In primul rand, ai nevoie de o imbracaminte si de o incaltaminte potrivita pentru miscare, cele mai potrivite echipamente fiind bocancii militari sau de trekking. Imbracamintea poate fi lejera.  Acest lucru iti va pemite sa fii activ in joc si va creste sansa de a NU fi lovit sau ranit in timpul partidei. Organizatorul iti va pune la dispozitie echipamentul necesar pentru a juca paintball, inclusiv markerul, masca si bilele cu vopsea.


 

CARE E NUMARUL MINIM DE PERSOANE PENTRU UN JOC?


Numarul minim de persoane admise pentru o rezervare este 4, caz in care grupul poate juca pe o zona mai mica delimitata din cadrul locatiei PAINTBALL CITY CONSTANTA in acelasi interval orar cu alt grup.


 

 

DE CATE BILE ARE NEVOIE UN JUCATOR PENTRU O PARTIDA?


Numarul mediu de bile consumate de un jucator pentru o rezervare de 2 ore este de 200-400 bile. Desigur, consumul de bile este determinat de experienta de jos, de implicarea unui jucator in scenariul jocului si de alti factori. Daca urmezi indicatiile date de instructorii de echipa vei face o economie semnificativa de "munitie"


 

COPIII AU NEVOIE DE APROBAREA PARINTILOR?


Da. Jucatorii cu varsta sub 18 ani au nevoie de semnatura unui parinte sau tutore pe declaratia de asumare a riscului, impreuna cu o copie a unui act de identitate a celui care a semnat declaratia.


 

CARE ESTE VARSTA MINIMA?


Pentru o buna siguranta a jucatorilor in timpul partidei, sunt admisi doar cei care au 12 ani impliniti. Testul final este dat de posibilitatea purtarii mastii de protectie in deplina siguranta, precum si jocul cu markerul in teren (greutatea acestuia este de cca 2,5 kg)


 

 

CARE ESTE ECHIPAMENTUL POTRIVIT?


Se recomanda o tinuta lejera in functie de sezon: pantalon scurt+tricou (vara) si tricou+hanorac+pantaloni lungi (iarna).


 

 

CUM SE MENTINE SIGURANTA IN JOCUL DE PAINTBALL?


Organizatorul asigura in permanenta un cadrul sigur pentru jocurile de paintball, concomitent cu distractia tuturor participantilor. Fiecare participant trebuie sa respecte regulile de siguranta pentru a juca. Bilele cu vopsea au o viteza controlata pentru a crea siguranta in joc, de obicei, 100m/s. Masca de protectia a fetei este cel mai important accesoriu al echipamentului de joc. Trebuie sa o porti mereu cand esti in terenul de joc.


 

 

ESTE NECESARA PREZENTA PARINTILOR?


DA. Pentru grupurile de copii cu varsta sub 14 ANI este nevoie de prezenta a cel putin un adult pe timpul rezervarii pentru a supraveghea comportamentul acestora. Instructorii nostri nu au in atributii rolul de supraveghetor in afara zonei de joc.


 

 

CAND E DESCHISA LOCATIA DE JOC ?


NU. Locatia e deschisa SAMBATA si DUMINICA intre 09.00 - 20.00. Verifica programul inainte de a dori sa ne faci o vizita sau sa programezi o partida de paintball sau poti vizualiza rezervarile deja facute in meniul REZERVARI.


 

SE POT ADUCE BILE PROPRII?


DA. Daca ai echipament propriu (minim marker) poti folosi bile tale persoane dar pentru a juca in teren trebuie sa platesti taxa de inchiriere a acestuia (30 lei | 2 ore).


 

 

POT VENI MAI TARZIU DECAT ORA REZERVATA?


Nu. Trebuie sa te prezinti in locatie la ora aleasa si confirmata. Trebuie sa iei mereu in considerare timpul pentru a ajunge la teren aproximativ 20 minute din Constanta. In functie de rezervarile active ti se va permite sa vii si cu 15-20 minute mai devreme de ora programata pentru joc. Timpul in care ai intarziat nu se suplimenteaza la durata rezervarii.